Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

img_7012_3.jpgLinda Peltola:

Synnyin toukokuisen lumimyrskyn saattelemana vuonna 1984. Kynät ja pensselit ovat pysyneet kädessäni jo lapsena.

Kaikenlainen luova toiminta ja käsillä tekeminen on aina ollut osa elämääni ja saan siitä valtavasti nautintoa. Rakastan väriloistoa, keijuja, kissoja, enkeleitä, satuja, mytologiaa, runoja, kirjoittamista, luontoa ja kukkia. Puutarhurointi on lempiharrastukseni ja kasvit intohimoni. Olen kirjoittanut kaksi puutarhakirjaa: Kevätihmisen puutarhakirja (Docendo 2015) ja Rakas puolivilli puutarha (Docendo 2016). Toimin myös puutarhakolumnistina ja -blogistina Oma PIHA-puutarhalehdessä.

Kissaystävien tultua elämääni ovat ne inspiroineet aivan uudenlaisia maalauksia. Viiru oli löytökissa joka muutti omatoimisesti vanhempieni luokse ja lumosi meidät kaikki sekä paransi allergiani. Oma kissani ja sielunkumppanini Kuningatar Mimma (kuvassa) tuli minulle eläinsuojeluyhdistyksen kautta 2011. Kissan lahjomaton ja ylväs luonne, eriskummalliset puuhastelut, sielukkuus, kiintymys ja rajaton viisaus innostivat korostamaan näitä puolia myös maalauksissa. Jokaisella eläimellä - aivan kuten ihmiselläkin - on oma vahva persoona ja halu tulla ymmärretyksi.

Maalausteni aiheet ja värimaailma syntyvät aina tunnepohjalta, ovat ne sitten kissoja, keijuja tai muita sillä hetkellä inspiroivia teemoja. Toiveeni on että taiteeni ja kirjoitukseni ilahduttavat ja herättävät tunteita katsojissa ja lukijoissa.

img_6985.jpg

Yritys: Lindavision

Lindavision on Linda Peltolan, vuonna 2006, perustama graafisen alan yritys (suunnittelu, taittotyöt, kuvitukset) sekä hänen keiju- ja fantasia-aiheisia taidetuotteita myyvä yritys joka vastaa myös Keijumökki-nettikaupasta.

Rakkaus muotoihin, väreihin ja estetiikkaan sekä halu luoda kauneutta ympärilleen on yrityksen toiminnan perusta.